CumhurbaşkanıErdoğan, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile görüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İslamabad’daki temasları kapsamında Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Pakistan temaslarına devam ediyor. Pakistan Başbakanı Şerif tarafından Başbakanlık...

banner279
17 Kasım 2016 Perşembe 09:58
CumhurbaşkanıErdoğan, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile görüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İslamabad’daki temasları kapsamında Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Pakistan temaslarına devam ediyor. Pakistan Başbakanı Şerif tarafından Başbakanlık bahçesinde askeri tören ile karşılanan Erdoğan, daha sonra Şerif’le birlikte Başbakanlık makamına geçti. Erdoğan ile Şerif’in, baş başa gerçekleştirdiği görüşmede başta FETÖ konusu olmak üzere bölgesel meseleler, ekonomik işbirliği ve terörle mücadele gibi konuların ele alınması bekleniyor.
Baş başa yapılacak görüşmelerin ardından heyetler arası bir görüşme gerçekleşecek ve ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.
 

Son Güncelleme: 17.11.2016 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280