Doğum gününü kutlayanlar için teşekkür videosu yayımladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum gününü kutlayanlara twitter hesabı üzerinden yayımladığı video ile teşekkür etti.

banner279
26 Şubat 2017 Pazar 20:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum gününü kutlayanlara twitter hesabı üzerinden yayımladığı video ile teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi twitter hesabı üzerinden bir video yayımlayarak, 63. yaşını kutlayanlara teşekkür etti. Erdoğan konuşmasında, “Muhterem büyüklerim, değerli kardeşlerim; doğum günüm münasebetiyle yaptığınız dualar ve gönderdiğiniz mesajlar için teşekkür ediyorum. Her duanın, her mesajın bende özel bir yerinin olduğunu özellikle bilmenizi isterim. Allah hepinizden razı olsun. Mevlam hepimize sağlıklı, huzurlu ve millete adanmış bir ömür nasip etsin. Mevlam hepimize ömrümüzün her anını iyilik, güzellik ve doğruluk yolunda harcamayı nasip etsin. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Kalın sağlıcakla” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.02.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287