Eski İstanbul Milletvekili Hüseyin Kansu: "FETÖ büyüyü de kullanıyor"

AK Parti kurucu üyesi ve eski İstanbul Milletvekili Hüseyin Kansu, FETÖ hakkında ilginç iddialarda bulundu. Kansu, “Bazı sorumluları sihir yapmayı, büyü yapmayı biliyor. Bir insanı elde etmek istediklerinde, ikna edemezlerse ona büyü yapıyorlar”...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 12:29
Eski İstanbul Milletvekili Hüseyin Kansu: "FETÖ büyüyü de kullanıyor"

AK Parti kurucu üyesi ve eski İstanbul Milletvekili Hüseyin Kansu, FETÖ hakkında ilginç iddialarda bulundu. Kansu, “Bazı sorumluları sihir yapmayı, büyü yapmayı biliyor. Bir insanı elde etmek istediklerinde, ikna edemezlerse ona büyü yapıyorlar” dedi.
AK Parti Edremit ilçe teşkilatını ziyaret eden Hüseyin Kansu, Fetullah Gülen’in annesinden dayak yediğini iddia ederek, “O kadar çok dövmüş ki adeta kadınlardan nefret eder hale gelmiş. Öğrencilik ve imamlık yaptığı dönemde hep camilerde yatmış. Cami yatsı namazından sonra kapanıyor, caminin içinde bir odayı kendine ayarlıyor, orada yatıyor. Çünkü kadınların olduğu ortamlarda olmak istemiyor. Böyle bir psikolojisi var. Ruh tahlilleri yapıldığında göreceksiniz” dedi.
Fetullah Gülen’in ruh hastası olduğunu iddia eden Hüseyin Kansu, “Kendisinin Mehdi olduğunu inanmış ve yakınlarını da buna inandırmıştı. Psikopat ruhlu bir insan olduğu ortaya çıktı. Kendisine kainat imamı diyor. Her kurumda bir imamı var. İmam değil aslında onlar. Onlar terörist başı. -Bir gün gelecek, Amerika’yı bile bizim cemaatimiz yönetecek- demiş. Ne kadar büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğumuzu anlatma sadedinde söylüyorum" diye konuştu.
FETÖ’nün sihir ve büyüyü kullandığını da öne süren Kansu, “Bazı sorumluları sihir yapmayı, büyü yapmayı biliyor. Bir insanı elde etmek istediklerinde, ikna edemezlerse ona büyü yapıyorlar. Büyü yaptıkları insanlar var” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287