İsmet Yılmaz’dan yangınla ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Şu an 17 kişi hafif yaralı olarak hastanelerde. 11 kişinin de hayatını kaybettiği şeklinde bir bilgi ulaştı” dedi. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda Adana’da özel bir öğrenci...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 23:58
İsmet  Yılmaz’dan  yangınla ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Şu an 17 kişi hafif yaralı olarak hastanelerde. 11 kişinin de hayatını kaybettiği şeklinde bir bilgi ulaştı” dedi.


Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda Adana’da özel bir öğrenci yurdunda meydana gelen yangın hakkında açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Bazı Kanun ve KHK’larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı’nın görüşüldüğü sırada CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın Adana’da meydana gelen yurt yangını hakkındaki sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Bize gelen rakamlara göre, burası Adana’da Özel Aladağ Ortaöğretim Yurdu, bir özel yurt tarafından işletiliyor. Kontenjanı 54, ancak kalan 31 kişi. Şu an 17 kişi hafif yaralı olarak hastanelerde. 11 kişinin de hayatını kaybettiği şeklinde bir bilgi ulaştı ama teyit edilmemiş bir bilgidir” ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 30.11.2016 00:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280