İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimlerde İYİ Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ümit Özdağ'ı aday gösterdi.

banner279
08 Kasım 2018 Perşembe 12:46
İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayları Belli Oldu


İYİ Parti'nin 2019 yerel seçimlerindeki büyükşehir belediye başkan adaylarından bazıları belli oldu. Buna göre İstanbul'da Ümit Özdağ, Adana'da İsmail Koncuk, İzmir'de Şengül Hablemitoğlu, Muğla'da Behçet Saatcı ve Balıkesir'de İsmail Ok aday gösterilecek isimler arasında yer aldı.

İSTANBUL'DA ADAY ÜMİT ÖZDAĞ

İYİ Parti Genel Merkez kulisleri yerel seçimler için hareketlendi. CHP ile işbirliği aranılan iller başındaki İstanbul için Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ aday gösterildi.
Öte yandan 2014 yerel seçimlerinde Melih Gökçek'e az bir farkla kaybeden Mansur Yavaş'ın da İYİ Parti'nin listesinde olduğu gelen bilgiler arasında... Başkent kulislerinde Yavaş'ın CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı olabileceği konuşuluyor.

İşte İstanbul dışında adayları belli olan iller;

Adana: İsmail Koncuk

İzmir: Şengül Hablemitoğlu

Muğla: Behçet Saatcı

Balıkesir: İsmail Ok

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287