Ömer Çelik'ten Türkiye'den Avrupa'yı titretecek rest: Onlar bilir!

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik "Türkiye vize serbestisi açısından her şeyi yapmıştır. Biz kağıdımız hazırladık. Mayıs'ta vereceğiz. Kabul etmezlerse onlar bilir." ifadelerini kullandı.

banner279
22 Nisan 2017 Cumartesi 13:30
Ömer Çelik'ten Türkiye'den Avrupa'yı titretecek rest: Onlar bilir!

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik CNN Türk'e katıldığı  canlı yayında vize serbestisi için son sözü söyledi. Bakan Çelik, "Türkiye vize serbestisi açısından her şeyi yapmıştır. Biz kağıdımız hazırladık. Mayıs'yta vereceğiz. Kabul etmezlerse onlar bilir. Terörle mücadele yasasıyla ilgili bir değişiklik yapamayız. Bizim güvenliğimiz için önemlidir. Eğer bu önerilerimiz kabul edilmezse Egedeki mükellefiyetlerimizi yerine getirmeyiz" ifadelerini kullandı.

AVRUPA'YI BİZ KURTARDIK

Bakan Çelik sözlerine şöyle devam etti;

"Biz göçmenlere kucak açarak Avrupa'yı kurtardık. Biz eğer bu anlaşmaları yapmasaydık. Göçmenler gitseydi Avrupa'ya aşırı sağcı, ırkçı partiler bunu kullanacaklardı. Avrupa'nın demokrasisi kayacak, politikaları değişecekti."

HABER 24

Son Güncelleme: 22.04.2017 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287