Twitter’da ilk paylaşım

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter’da T.C. Milli Savunma Bakanlığı resmi hesabında ilk paylaşımında bulundu. Milli Savunma Bakanlığı, Twitter’daki resmi hesabında ilk paylaşımını yaptı. Sosyal medya hesabında ilk olarak bugün Milli...

banner279
30 Ağustos 2016 Salı 14:08
Twitter’da ilk paylaşım

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter’da T.C. Milli Savunma Bakanlığı resmi hesabında ilk paylaşımında bulundu.
Milli Savunma Bakanlığı, Twitter’daki resmi hesabında ilk paylaşımını yaptı. Sosyal medya hesabında ilk olarak bugün Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajı paylaşıldı. Bakan Işık’ın Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki resmi hesabı üzerinden paylaşılan mesajı şöyle:
"Milletimizin Bayramını tebrik eder, Gazi Atatürk ve şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Dün olduğu gibi bugün de şehitlerimizin kanlarıyla, aynı iradeyle ülkemize sahip çıkıyoruz, istiklal ve istikbalimizden ödün vermiyoruz. Hedeflerimiz için durmaksızın çalışırken, hain teröristlerin engelleme çabalarına rağmen, yılmadan yolumuza devam ediyoruz. Demokrasi ve vatan uğrunda şehit düşen aziz milletimizin her bir ferdi, geleceğimizin teminatıdır. Demokrasi Bayramımız 15 Temmuz’da FETÖ mensubu hainler, milletimizin kararlı duruşu, devlet büyüklerimizin ferasetiyle bozguna uğradılar. Sadece yurt içinde değil, milletimizin huzur ve güvenliği için sınır ötesinde de yoğun mücadelemiz devam ediyor. Fırat Kalkanı, hududumuzda huzur sağlanana kadar sürecek hemen yanı başımızda mağduriyet yaşayan mazlum insanlar için de kurtuluş olacaktır. Nitelikli personeli ve milli silahlarıyla donatılmış ordusuyla ülkemiz, bölgede barış, huzur ve güvenliğin teminatı olmaya devam edecektir. FETÖ hainlerini temizlerken, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne alacağımız milletimizin kahraman evlatlarıyla ordumuzun gücüne güç katacağız."
(İHA)

Son Güncelleme: 30.08.2016 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287