"Yurt son olarak Haziran’da denetlendi"

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardımcısı Kaynak,...

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 13:50

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi.
Başbakan Yardımcısı Kaynak, beraberindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte önce hastanede bulunan yaralıları ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı Kaynak ve beraberindeki bakanlar daha sonrada hayatını kaybeden 12 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Kaynak ile bakanlar taziye ziyaretinden sonra Adana Vaililiğine geldi. Kaynak, burada yaptığı açıklamada, "Gece 03.30’da olay yerinde incelemede bulunduk. İlk incelemelere göre kapının üzerinde kilit olmadığı, kapının açık olduğu bilgisi verildi. Buranın denetimi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılıyor. Yılda iki kez denetleniyor. En son denetimi haziran ayında yapıldı. 2015 yılında da yurtta çok kapsamlı denetim yapıldı" dedi.
4’ü hariç bütün yaralıları tek tek ziyaret ettiklerini belirten Kaynak, ailelere de taziye ziyaretlerinde bulunduklarını kaydetti.
 

Son Güncelleme: 30.11.2016 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287