Cumhurbaşkanına hakaret eden 2 kişi tutuklandı

Rize’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya üzerinden hakaret eden iki kişi tutuklandı. Rize Emniyet Müdürlüğü Siber ve Bilişim Suçları ile Mücadele Şubesi sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a...

banner279
20 Aralık 2016 Salı 09:40
Cumhurbaşkanına hakaret eden 2 kişi tutuklandı

Rize’de Erdoğan’a sosyal medya üzerinden hakaret eden iki kişi tutuklandı.


Rize Emniyet Müdürlüğü Siber ve Bilişim Suçları ile Mücadele Şubesi sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden A.R.Y ve Ş.A isimli iki kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan iki kişi “Devlet Büyüklerine Hakaret” suçlaması ile çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi’ne konuldu.Konuyla ilgili olarak Rize Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, sosyal medya üzerinden terör ve terör suçlarını öven şahıslar ile ilgili olarak sıkı bir takip içerisinde olunduğu ve sosyal medya üzerinden işlenen her türlü suç ve suçlu ile kararlı bir şekilde mücadelenin süreceği belirtildi.
 

Son Güncelleme: 20.12.2016 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287