Kanalda çalışırken yol üzerine çöken işçi yaralandı

Rize Belediyesi Yeni Meydan Projesi’nde kanalda çalışan işçi, yaşanan toprak kayması sonucu yaralandı. Rize Belediyesi tarafından 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda sürdürülen Yeni Meydan Projesi çalışmasında kaza yaşandı....

banner279
05 Kasım 2016 Cumartesi 15:32
Kanalda çalışırken yol üzerine çöken işçi yaralandı
Rize Belediyesi Yeni Meydan Projesi’nde kanalda çalışan işçi, yaşanan toprak kayması sonucu yaralandı.
Rize Belediyesi tarafından 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda sürdürülen Yeni Meydan Projesi çalışmasında kaza yaşandı. İşçiler cadde boyu açılan kanal içerisinde çalışma yaptığı sırada yoldan kopan toprak kütlesi Yakup K. (30) isimli işçinin üzerine düştü. Arkadaşları ve vatandaşlar tarafından toprak kültesinin altından yaralı olarak çıkartılan Yakup K., sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaldırıldı. İşçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 05.11.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287