Rektörün aracı Vali'nin aracına çarptı

Rize’de Vali Erdoğan Bektaş’ın makam aracına Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Kahraman’ın makam aracının çarpması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Rize’de Gündoğdu istikametinden Rize...

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 20:53
Rektörün aracı Vali'nin aracına çarptı

Rize’de Vali Erdoğan Bektaş’ın makam aracına Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Kahraman’ın makam aracının çarpması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre, Rize’de Gündoğdu istikametinden Rize istikameti yönünde kaza yapan araca çarpmamak için Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın makam aracı aniden fren yaptı. Bu sırada arkadan gelen RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman’ın makam aracı da Vali’nin makam aracına çarptı. Maddi hasarlı kaza sonucu Rektör Kahraman kontrol amaçlı RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülürken yapılan kontrollerden sonra taburcu edildi.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 00:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287