Hendek'te Otomobil tırın atlına girdi: 1 ölü, 6 yaralı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde otomobil tırın altına girdi., 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 10:42
Hendek'te Otomobil tırın atlına girdi: 1 ölü, 6 yaralı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde otomobil tırın altına girdi., 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, TEM otoyolu Hendek ilçesi mevkiinde Ankara istikametinde seyreden ve sürücüsü öğrenilemeyen 06 FV 1885 plakalı otomobil, aynı yönde seyir haline olan A.K. idaresindeki 50 AL 976 plakalı tıra arkadan çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle tırın dorsesinin altında sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek itfaiye grup amirliği ekipleri kaza sonrası otomobil içinde sıkışan 32 yaşındaki Hulusi G., 27 yaşındaki Tuba G., 6 yaşındaki Belinay G., 47 yaşındaki Necla G., 3 yaşındaki Yusuf T., 43 yaşındaki Medine G. ve 51 yaşındaki Ali G.’yi çıkardı. Medine G.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, diğer yaralılar sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Son Güncelleme: 17.03.2017 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287