Sakarya'da Huzur Operasyonu

Sakarya’da, 700 polisle geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. Polis çevirmesine takılan 2 kişininse ud ile polislere serenat yapması renkli görüntülere sahne oldu. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde ’Şehit Safitürk Huzur...

banner279
19 Kasım 2016 Cumartesi 08:57
Sakarya'da Huzur Operasyonu

Sakarya’da, 700 polisle geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. Polis çevirmesine takılan 2 kişininse ud ile polislere serenat yapması renkli görüntülere sahne oldu.
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde ’Şehit Safitürk Huzur 54’ adıyla geniş çaplı bir asayiş uygulaması yaptı. Şehir genelinde oluşturulan trafik uygulama noktalarında durdurulan 794 araç didik didik arandı. Trafik ekipleri araçlardan 54’üne işlem yaptı. Araçlarda ve vatandaşlar üzerinde yapılan aramalarda 8 ruhsatsız tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 kişi üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Trafik uygulaması sırasında durdurulan otomobildeki iki vatandaş ud eşliğinde görev yapan polislere serenat yapması, renkli görüntülere sahne oldu.
Bir çok şubeden polisin yer aldığı uygulamada kafe, alkollü mekan, kahvehane ve restoranların bulunduğu 234 mekana giren ekipler, vatandaşlara GBT sorgulaması yaptı. İl genelinde 5 bin 453 kişi sorgulanırken, bu kişilerden 148’inin çeşitli suçlardan kaydı olduğu belirlendi. Belirli suçlardan aranması olduğu belirlenen 20 kişi de yakalandı.

Son Güncelleme: 19.11.2016 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287