Sapanca Belediyesi’nden insanca uyarı!

Uğur Gencer/Duru Medya- Sapanca’da köprü duvarları ve elektrik trafoları, kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler tarafından sprey boyalarla kirletilmesine karşılık olarak Sapanca Belediyesi çok anlamlı bir açıklama yaptı.

banner279
23 Temmuz 2020 Perşembe 10:17
Sapanca Belediyesi’nden insanca uyarı!

Sapanca’da köprü duvarları ve elektrik trafoları, kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler tarafından sprey boyalarla kirletildi.

Her yer ayrı ayrı emek istiyor

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sprey boyalarla üzerine yazılar yazılarak duvarlar  ilçeye yakışmayacak şekilde kirletildi. Park Bahçeler Müdürü Kazım Şirin, yaptıkları çalışmaların ardından üzerine sprey boya ile yazılar yazılarak kirletilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Şirin, kötü görüntüleri kaybederek, insanların gözüne daha estetik, daha güzel görünsün diye uğraşmakta olduklarını ifade ederek, “O kadar emek veriyoruz. Yapılan hiçbir çalışma kolay çalışmalar değil. Her yer ayrı ayrı emek istiyor. Ekiplerimiz günlerce emek verdikten sonra sprey ile yazı yazılması bizi çok üzüyor. Halkımızdan dileğimiz ilçemize sahip çıkmaları. İlle ben yazı yazmak istiyorum diyen varsa, buraya yazı yazmayın devlet malına zarar vermeyin. Gelin kaleminizi ve kağıdınızı biz size temin edelim. Yazınızı yazı görmesini istediğiniz kişiye posta yolu ile ulaştırın” dedi.

Sapanca Belediyesi, duvarların boyanmasının ardından, ortak kullanım alanı olan köprü duvarları, trafo duvarlarına yazı yazılarak zarar verilmesi konusunda her vatandaşın daha hassas ve duyarlı olması talebinde bulundu.

Son Güncelleme: 23.07.2020 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287