Düğünde yanlışlıkla arkadaşını vurdu

Samsun’un Bafra ilçesinde, düğünde havaya ateş etmek isteyen bir kişi kazara arkadaşını vurdu. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yukarıelma Mahallesi’ndeki bir düğünde ruhsatsız silahıyla rastgele havaya ateş açan M.K., kontrolünü...

banner279
18 Eylül 2016 Pazar 18:24
Düğünde yanlışlıkla arkadaşını vurdu

Samsun’un Bafra ilçesinde, düğünde havaya ateş etmek isteyen bir kişi kazara arkadaşını vurdu.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yukarıelma Mahallesi’ndeki bir düğünde ruhsatsız silahıyla rastgele havaya ateş açan M.K., kontrolünü kaybetmesi sonucu kazara arkadaşı E.G.’yi karnından vurdu. Kaza kurşunu ile yaralanan E.G., 112 Acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. E.G.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri M.K.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli M.K. jandarmadaki işlemlerinin ardından Alaçam Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifadesinin ardından tutuklanmak talebiyle mahkemeye sevk edilen M.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.09.2016 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287