İstanbul’dan Samsun’a otobüsle uyuşturucu sevkiyatı

İstanbul’dan yolcu otobüsü ile Samsun’a uyuşturucu hap getiren 3 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

banner279
06 Mart 2017 Pazartesi 14:24
İstanbul’dan   Samsun’a  otobüsle uyuşturucu sevkiyatı

İstanbul’dan yolcu otobüsü ile Samsun’a uyuşturucu hap getiren 3 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, Samsun’un Terme ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan Terme ilçesine çok miktarda ecstasy uyuşturucu hap getirilip piyasaya sürüleceğinin ihbarını aldı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Terme ilçesinde yapılan takip çalışması sonucu İstanbul’dan yolcu otobüsü ile Terme’ye gelen ve otobüsten inen Osman Ç.’yi (28) ve onu karşılamaya gelen kardeşi Kadir Ç.’yi (24) yakalayarak gözaltına aldı. Osman Ç.’nin sırt çantasında yapılan aramada kavanoz içinde 998 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçti. Söz konusu şahısların otomobillerinde ise yapılan aramada 1 adet, Tekel büfesi olarak çalıştırdıkları iş yerinde ise 4 adet olmak üzere toplamda bin 3 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirdi. Polis olayla ilgili bağlantısı bulunan söz konusu kardeşlerin amca oğulları Caner Ç.’yi (24) yakalayarak gözaltına aldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan 3 kişi bugün "uyuşturucu ticareti" suçundan Terme Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kardeş ve amca oğulları tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER 24

Son Güncelleme: 06.03.2017 15:58
Anahtar Kelimeler:
ManisaDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280