Tacizci dede: "Şeytana uydum"

Samsun’da Suriyeli dilenci 14 yaşındaki kız çocuğunu götürdüğü apartmanın içinde 10 lira karşılığında taciz ettiği iddia edilen 70 yaşındaki dede, önce güvenlik kamerasına yakalandı ve ardından da polis tarafından gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 18:28
Tacizci dede: "Şeytana uydum"

Samsun’da Suriyeli dilenci 14 yaşındaki kız çocuğunu götürdüğü apartmanın içinde 10 lira karşılığında taciz ettiği iddia edilen 70 yaşındaki dede, önce güvenlik kamerasına yakalandı ve ardından da polis tarafından gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun’un İlkadım içesi Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 70 yaşındaki İ.A., sokakta kırmızı ışıkta duran araçlardan para dilenen 14 yaşındaki E.Z.C. adlı Suriyeli kızı götürdüğü apartmanın asansörünün yanında 10 lira vereceğini söyleyerek taciz etti. Bütün bu olup bitenler ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. İş yeri çalışanları olayı fark edince yaşlı adamı polise yakalattılar. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Barosu ekipleri tarafından gözaltına alınan İ.A., şeytana uyduğunu söyledi.Polisteki sorgusu tamamlanan İ.A., "Küçük yaşta çocuğa cinsel istismar" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

(Muammer Ay/İHA)

Son Güncelleme: 17.03.2017 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287