Şanlıurfa Viranşehir'de patlama: 1 ölü, 15 yaralı

Şanlıurfa Viranşehir'de patlama: 1 ölü, 15 yaralı |Patlamadan görüntüler

banner279
17 Şubat 2017 Cuma 21:20

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Kaymakamlık binası ve polis lojmanlarının yakınında patlama meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde Kaymakamlık binası ve polis lojmanlarının yakınında bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Patlama sesinin kentin hemen her bölgesinden duyulduğu belirtilirken, ilçeye Gaziantep’ten de ambulanslardın sevk edildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde Kaymakamlık binası ve polis lojmanlarının yakınında bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

ÇEVRE İLLERDEN EKİP GÖNDERİLDİ

Patlama sesinin kentin hemen her bölgesinden duyulduğu belirtilirken, ilçeye Gaziantep'ten de ambulanslardın sevk edildiği öğrenildi.

Şanlıurfa Valisi: Saldırıda 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa Valisi Göngör Azim Tuna olayla  ilgili yaptığı açıklamada, saldırının bombalı araçla düzenlendiğini ve 3 yaşındaki çocuğun hain saldırıda hayatını kaybettiği 15 de yaralının olduğunu açıkladı

Hükümetten ilk açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Viranşehir’de gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadı.

Twitter’dan açıklama yapan Bozdağ, "Şanlıurfa Viranşehir’de hakim,savcı ve zabıt katiplerine dönük terör saldırısını,bu saldırıyı yapanları/yaptıranları şiddetle lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.Yargı camiamıza büyük geçmiş olsun.Bu terör saldırısı,sadece yargı görevi yapanlara değil aynı zamanda hukuka,adalete,milletimize,devletimize ve birliğimize yapılmıştır. Hiçbir terör örgütü/terör saldırısı,Türkiye’nin terörle mücadelesini zaafa uğratamayacaktır. Terörle,kararlı/etkin mücadelemiz sürecektir. Hakim ve savcılar ile onlara yardımcı adli görevliler,bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adaleti ayakta tutmaya devam edecektir" dedi.

Son Güncelleme: 17.02.2017 22:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287