Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak göçük alanında

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak beraberindeki heyet ile birlikte önceki gün göçüğün yaşandığı Siirt’in Şirvan ilçesi Maden köyünde bulunan maden sahasına geldi. Uçakla Siirt’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat...

banner279
19 Kasım 2016 Cumartesi 14:39
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak göçük alanında

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak beraberindeki heyet ile birlikte önceki gün göçüğün yaşandığı Siirt’in Şirvan ilçesi Maden köyünde bulunan maden sahasına geldi.
Uçakla Siirt’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, helikopterle maden sahasına geldi. Helikopterden inen Albayrak ve beraberindeki heyet maden sahasında kurulan AFAD’a ait konteynıra geçerek şirket yetkilileri ile görüştü.
Bakan Albayrak ve beraberindeki heyetin AFAD konteynırında şirket yetkilileri ile yaptığı görüşmeye Anadolu Ajansı (AA) haricinde hiçbir basın kuruluşu alınmadı. Basın mensupları alana alınmamalarını üzerine duruma tepki göstermek için bölgeden uzaklaştı.
 

Son Güncelleme: 19.11.2016 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287