Siirt'te 5 büyüklüğünde deprem !

AFAD, Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te, 20 kilometre derinlikte 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Bölgeden henüz olumsuz bir ihbar alınmadığı bildirildi.

banner279
03 Aralık 2020 Perşembe 10:28
Siirt'te 5 büyüklüğünde deprem !

Saat 08:45'te merkez üssü Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Karabağlar köyü olan 5.0 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Siirt, Batman, Bingöl, Gaziantep ve Diyarbakır'da hissedilen şiddetli depremi hisseden çok sayıda vatandaş, depremin uzun sürdüğünü ve sarsıntıyla uyandıklarını rapor etti.

OLUMSUZ İHBAR YAPILMADI

AFAD, henüz bölgeden olumsuz bir ihbar alınmadığını bildirdi.

"KIRSALDA ARAŞTIRMALAR DEVAM EDİYOR"

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu da "Siirt ve Kurtalan ilçe merkezinde hasar yok. Kayabağlar beldesinde bir hasar ihbarı aldık. Ekiplerimiz oraya hareket halinde. Kırsalda araştırmalar sürüyor" açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAfadDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287