Siirt’te bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Siirt’in Şirvan ilçesinde bakır madeni ocağında 17 Kasım’da yaşanan göçük sahasında bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. 17 Kasım 2016 tarihinde 16 işçinin göçük altında kaldığı sahada yapılan çalışmalar sonucu 12...

banner279
06 Aralık 2016 Salı 23:35
Siirt’te bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Siirt’in Şirvan ilçesinde bakır madeni ocağında 17 Kasım’da yaşanan göçük sahasında bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı.


17 Kasım 2016 tarihinde 16 işçinin göçük altında kaldığı sahada yapılan çalışmalar sonucu 12 işçinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Havaların yağışlı gitmesinden dolayı zaman zaman duran çalışmalar, bugün havaların güneşli olmasıyla hız kazanmıştı. Akşam saatlerinde devam eden çalışmalarda göçük altında Nusret Bayazalma adlı işçinin cenazesine ulaşıldı. Nusret Bayazalma’ın Van Edremit nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilirken, göçük altındaki 3 işçinin bulunması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.
 

Son Güncelleme: 07.12.2016 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287