Cizre’de polisten öğrencilere hediye

Cizre Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Toplum Destekli Büro Amirliğinin birlikte organize ettiği çalışma kapsamında 350 öğrenciye satranç takımı hediye edildi.

banner279
28 Mart 2017 Salı 12:34

Cizre Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Toplum Destekli Büro Amirliğinin birlikte organize ettiği çalışma kapsamında 350 öğrenciye satranç takımı hediye edildi.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Toplum Destekli Büro Amirliğinde görevli polis memurları, Fatih İlk ve Ortaokulu öğrencilerini okulda ziyaret edip, 350 öğrenciye satranç takımı hediye etti. Terörle Mücadele Büro Amirliği Komiser Yardımcısı Mehmet Erkek, “Bilgilendirme ve önleme faaliyetleri adı altında Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Toplum Destekli Büro Amirliği olarak Fatih İlk ve Ortaokulunda eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ettik. Etkinliği öğrencilere satranç faaliyetini öğretmek için düzenledik. Öğrencilerimizi terör ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Okullarına gelen polis memurları ile sıcak diyaloglar kuran öğrenciler ise, emniyet teşkilatına teşekkür etti.

HABER24

Son Güncelleme: 28.03.2017 12:42
Anahtar Kelimeler:
şırnakCizrePolisöğrenci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287