İyi Parti'den 875 kişi Ak Parti'ye geçti

İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Hasan Tatar, Belediye Başkan Adayı Hacı Özer ile 7 ilçenin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu toplam 874 kişi, partilerinden istifa ederek, Ak Parti'ye geçti.

banner279
22 Şubat 2019 Cuma 18:52
İyi Parti'den 875 kişi Ak Parti'ye geçti

İYİ Parti Şırnak İl Başkanlığından istifa eden 874 kişinin AK Parti'ye geçmeleri nedeniyle il başkanlığında tören düzenlendi.

İşlemlerin tamamlanmasının ardından AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Hasan Tatar ve Hacı Özer'e parti rozeti taktı.

İbrahim Halil Erkan burada yaptığı açıklamada şunlara yer verdi, "Artık Şırnak bir devri kapatıp bir devri açma noktasındadır. Şırnak evlatlarının geleceği için, genç kızların hayali için, genç evlatların istikbali için daha kararlı bir duruş sergilemektedir. Geride bıraktığı bütün acılara inat yepyeni bir Şırnak, ilçeleri ile beraber varetmek için kenetlenmiş durumdadır.

ZAMAN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR

Geçtiğimiz dönemlerde özellikle HDP'ye oy vermiş hemşerilerime, kardeşlerime açık yüreklilikle söylüyorum, bizim partimiz hoşgörünün partisidir. Hiçbir şekilde başkalarını ötekileştirme hakkımız yoktur. Bizler yeni baştan bir huzurun, kardeşliğin kenetlenmesi için buradayız. Zaman birlik, beraberlik günüdür. Bizi farklılıklarımızla ayırmaya çalışanlar bilsinler ki, bizim farklılıklarımız bizim zenginliklerimizdir. Bu zenginliği sahaya aktarma zamanı gelmiştir" dedi.

O PARTİ BANA GÖRE DEĞİLDİ

İYİ Parti’den istifa ederek Ak Partiye geçen Hasan Tatar da "İYİ Parti İl Başkanı olarak teşkilatlarımla beraber istifa edip, AK Parti teşkilatına geçtim. Memleket sevdalısı olarak ve Cumhurbaşkanımızın cesaretinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Dünya çapında böyle bir genel başkan yoktur. Cesaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Her zaman başkanımızın yanındayız. İl, ilçe, beldeler ile birlikte tümüyle istifa ettik. Ben daha önce AK Parti'nin bir temsilcisi, bir üyesi olarak bazı nedenlerden dolayı ayrıldım. O parti bana göre değildi. Ben tekrar yuvaya dönüyorum" diye konuştu.

Öte yandan, İYİ Parti Şırnak Belediye Başkan adayı Hacı Özer ise Türkiye'nin birlik ve beraberliği için AK Parti'ye geçtiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287