AKP'den İYİ Parti'ye yatay geçiş!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden yeni kurulan ve Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’ye flaş bir isim geçiş yaptı.

banner279
15 Aralık 2017 Cuma 21:02
AKP'den İYİ Parti'ye yatay geçiş!

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarından istifa ederek İYİ Parti’ye geçişler devam ederken bu sefer AKP’den kritik bir isim Meral Akşener’in partisine geçti.AK Parti’de bir dönem Çorum İl Genel Meclis Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Eker, İyi Parti’nin Çorum Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildi.CHP’den İYİ Parti itirafı! ‘Bizden çok oy alacak’Mustafa Eker, son yapılan yerel seçimlerde ise AK Parti’den Çorum Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.Odatv’de yer alan habere göre, AKP Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen AKP'nin eski İl Genel Meclis Başkanlarından Mustafa Eker, İyi Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı görevine atandı. Bu atamanın Çorum siyasetinde büyük şaşkınlık yarattığı da gelen haberler arasında.İYİ Parti’den Kudüs için flaş önergeEker'in atamasını ise İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın gerçekleştirdi. Kısa bir süre öncede İyi Parti Çorum Kurucu İl Başkanlığı görevine MHP eski Merkez İlçe Başkan Adaylarından Bekir Özsaçmacı atanmıştı. Kaynak: AKP'den İYİ Parti'ye yatay geçiş! 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287