İYİ Parti’ye geçen 15 vekil geri dönüyor mu?

Cumhuriyet Halk Partisi’nden, Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’ye geçen 15 vekil CHP’ye geri dönüyor.

banner279
27 Nisan 2018 Cuma 14:03
İYİ Parti’ye geçen 15 vekil geri dönüyor mu?


İYİ Parti’nin seçime girebilmesi için yapılan 15 milletvekili hamlesinde flaş bir gelişme yaşanıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "100 bin imza ile aday olacağım" açıklamasının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı.24 Haziran 2018'de yapılacak seçimler öncesinde çok çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak İYİ Parti'ye geçen 15 vekilin CHP'ye geri döneceği ifade edildi.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 100 bin imza ile 24 Haziran'da cumhurbaşkanı adayı olacağının söylemesi üzerine yeni bir gelişme yaşandı.

Buna göre CHP'den İYİ Parti'ye Meclis'te grup kurması için verilen 15 vekil yuvasına geri dönecek.CHP’nin etkin ismi, “Milletvekili aday listelerinin tesliminden hemen önce 15 arkadaşımız İYİ Parti’den ayrılır ve CHP listelerinden aday olurlar” dedi.Bülent Tezcan da “Arkadaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz” demekle yetindi.Ankara’da siyaset baş döndüren hızıyla devam ediyor; “Bitti” denilen her şey yeni bir formülle canlanıyor...

Son Güncelleme: 27.04.2018 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287