Suriyeli Milletvekili Adayı

Suriyeli Erdoğan'ın AK Parti’ye Milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığı öğrenildi.

banner279
27 Nisan 2018 Cuma 19:09
Suriyeli Milletvekili Adayı


Bursa’nın yerel gazetesi Yeni Dönem yazarı Yüksel Baysal, AKP’ye Milletvekili aday adaylığı için bir Suriyeli’nin başvurduğunu yazdı.Suriye’den Türkiye’ye geldikten sonra “Erdoğan” soy ismini alan Muhammet Erdoğan, eşinin adını ise Sümeyye olarak değiştirdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın soyadını alan, eşine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın adını veren Muhammet Erdoğan, Türkiye’de turizm ve inşaat işine girerek kısa sürede zenginleşiyor. 
Ülkesinden kaçarak Bursa'ya sığınan Muhammet Elşeyhuni (Erdoğan) adlı işadamı süreç içinde inşaat işlerine giriyor ve şimdi işadamı olarak lüks inşaatlar yapıyor.İşte bu Muhammet Erdoğan, şimdi AK Parti Milletvekili adayı...Ankara'da önemli ilişkileri olan, Türkiye'ye pek çok Arap yatırımcı getiren Muhammet Erdoğan, milletvekili seçilirse, Türkiye'de ilk kez Suriyeli bir milletvekilimiz olacak."

Son Güncelleme: 29.04.2018 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tufan Uzun 2018-05-02 16:58:50

Ya sabır ,Ya sabır ,Ya sabır ...Ak parti bizim için bitmiştir ...

banner287