Son Dakika.... Yeşil'in Sağ Kolu Esenlik Yakalandı!

Son dakika... İstanbul'da bir otele düzenlenen operasyonda, Yeşil'in sağ kolu olduğu öne sürülen Bedirhan Esenlik gözaltına alındı.

banner279
22 Haziran 2018 Cuma 12:15
Son Dakika.... Yeşil'in Sağ Kolu Esenlik Yakalandı!

 İstanbul'da bir ihbarı değerlendiren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Şişli'de bulunan lüks bir plazaya operasyon düzenledi. FETÖ masasının yürüttüğü operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.


MAHMUT YILDIRIM'IN SAĞ KOLU

Mahmut Yıldırım'ın sağ kolu olarak bilinen Bedirhan Esenlik ile adamlarının ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü belirtildi.

BİRÇOK OLAYIN İÇİNDE

İş adamı Cefi Kamhi, Bedirhan Esenlik'ten borç para almış ve Kamhi, yüzde 50'sine sahip olduğu Yeniköy'deki villasını, aldığı borca karşılık Esenlik adına ipotek ettirmişti. 7 milyon TL değerindeki villanın geri kalan yüzde 50'sinin sahibi olduğunu iddia eden Yasemin Kamhi ise hem kocasını hem de kocasını dolandırmaktan Esenlik'e "ipoteğin kaldırılması" davası açmıştı.

Kaynak ; Habertürk

Son Güncelleme: 22.06.2018 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287