Advocaat"Alper bana sezon başında söyledi..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, "Alper çok iyiydi bu akşam. Sezon başında bana kanat oyuncusu olmadığını söyledi. Onunla ilgili çok fazla pozitif düşüncelerim var" dedi.5-1’lik Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından yayıncı...

banner279
27 Kasım 2016 Pazar 21:37
Advocaat"Alper bana sezon başında söyledi..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, "Alper çok iyiydi bu akşam. Sezon başında bana kanat oyuncusu olmadığını söyledi. Onunla ilgili çok fazla pozitif düşüncelerim var" dedi.
5-1’lik Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Advocaat, "Maça iyi başlayamadık. Kalemizde ilk golü gördük. Daha sonrasında toparlandık ve güzel goller attık. Attığımız goller bize harika bir his verdi ve o dakikalardan itibaren oyunu kontrol etmeye başladık” dedi.

"ALPER BANA SÖYLEMİŞTİ..."
Alper Potuk’un performansını da değerlendiren Advocaat, “Alper çok iyiydi bu akşam. Sezon başında bana kanat oyuncusu olmadığını söyledi. Onunla ilgili çok fazla pozitif düşüncelerim var. Hem kendisi için hem de Fenerbahçe için faydalı” şeklinde konuştu.

"OYUNUN KONTROLÜ BİZDEYDİ"
Advocaat, “Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapamadık. Buradan da rakibimiz ilk 15 dakikada bir gol buldu. Sonra çok güzel goller bulmayı başardık. 3-1 olduktan sonra maçı kontrol etmeye başladık. Sadece daha kaç gol atabiliriz düşüncesi vardı. Maçın başında beklediğimiz bir sertlikte oynayamadık. Rakip kim olursa olsun böle saha ve statta oynadığınız zaman çok sert olmaları gerektiğini bilirler ve bunu yaptılar. Bu şekilde bize sorun yaşatmayı başardılar. Biz gollerimizi attık. Rakibin golünü yemek istemezdik. Kendi attığımız ikinci golden sonra daha iyi oynamaya başladık. Hak ederek bir galibiyet aldığımıza inanıyorum. Oyunun kontrolü bizdeydi” dedi.
 

Son Güncelleme: 27.11.2016 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287