Anadolu Efes 5. galibiyetini aldı

Turkish Eirlines Euroleague’deki Türk ekiplerinden Anadolu Efes deplasmanda karşılaştığı İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv’i 86-77’lik skorla yenmeyi başardı ve 5.galibiyetini elde etti. Anadolu Efes, İsrail deplasmanında Maccabi Tel Aviv’i...

banner279
02 Aralık 2016 Cuma 09:06
Anadolu Efes 5. galibiyetini aldı
Turkish Eirlines Euroleague’deki Türk ekiplerinden Anadolu Efes deplasmanda karşılaştığı İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv’i 86-77’lik skorla yenmeyi başardı ve 5.galibiyetini elde etti.
Anadolu Efes, İsrail deplasmanında Maccabi Tel Aviv’i 86-77 mağlup etti. Anadolu Efes’te Derrick Brown 22 sayı - 12 ribaund - 3 asist ve Tyler Honeycutt 21 sayı - 8 ribaund - 5 asist - 3 top çalma ile galibiyeti getiren isimler oldu. İsrail ekibinde ise Devin Smith 13 sayıya ulaştı.
Anadolu Efes 11. haftada 9 Aralık Cuma günü İspanyol ekibi Barcelona Lassa’yı konuk edecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287