Bajic’in 2. golünden sonra tribünler karıştı

Atiker Konyaspor karşısında takımlarını destekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, durum 1-1 olduktan sonra desteğini arttırdı. Ancak Fenerbahçe’nin golünün hemen ardından Bajic skoru 2-1 yapınca tribünler de birbirine girdi. HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 20:51
Bajic’in 2. golünden sonra tribünler karıştı

Atiker Konyaspor karşısında takımlarını destekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, durum 1-1 olduktan sonra desteğini arttırdı. Ancak Fenerbahçe’nin golünün hemen ardından Bajic skoru 2-1 yapınca tribünler de birbirine girdi.

Atiker Konyaspor karşısında maça tutuk başlayan Fenerbahçe, 17. dakikada Bajic’in golüyle geriye düşmesine karşın taraftarının da desteğiyle 21. dakikada Skrtel ile eşitliği yakalamayı başardı. Ancak bu golden 1 dakika sonra Mehmet Topal’ın hatasını affetmeyen Bajic, takımını tekrar öne geçirince tribünler takımı protesto etmeye başladı. Bu sırada tribünlerdeki bazı taraftarlar da birbirlerine tepki gösterdi. Konyaspor kale arkasında bulunan tribünde ise arbede yaşandı. Güvenlik güçleri bazı taraftarları stat dışına çıkardı.

Son Güncelleme: 17.03.2017 23:08
Anahtar Kelimeler:
SuriyeMersinTahliye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280