Beşiktaş Earl Clark’ı kadrosuna kattı

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Çin ligi ekiplerinden Henan Shedianlaojiu’da oynayan Amerikalı basketbolcu Earl Clark ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlılar yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon Basketbol...

banner279
18 Ağustos 2016 Perşembe 11:40
Beşiktaş Earl Clark’ı kadrosuna kattı

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Çin ligi ekiplerinden Henan Shedianlaojiu’da oynayan Amerikalı basketbolcu Earl Clark ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Siyah-beyazlılar yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edecek olan Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon İzmir ekibi Pınar Karşıyaka’yı çalıştıran Ufuk Sarıca’yı takımın başına getirmişti. Kara Kartal, NBA deneyimi olan Amerikalı basketbolcu Earl Clark’ı kadrosuna kattı. Beşiktaş, resmi internet sitesinden Clark ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
28 yaşındaki oyuncu kariyerinde NBA’de Phoenix Suns, Orlando Magic, Los Angeles Lakers, Cleveland Cavaliers, New York Knicks ve Brooklyn Nets takımlarında forma giydi. Amerikalı basketbolcu en son Çin ligi ekiplerinden Henan Shedianlaojiu ekibinde mücadele etti.
Siyah-beyazlılar, daha önce Michael Thompson, Kyle Weems, Michael Roll, DJ Strawberry, Şafak Edge, Sertaç Şanlı ve Erkan Veyseloğlu ile takımı güçlendirmişti.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.08.2016 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287