Beşiktaş kafilesi Adana’da

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Adanaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Adana’ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla saat 19.00’da Adana Havalimanı’na gelen siyah-beyazlı ekibi, taraftarları karşıladı....

banner279
18 Kasım 2016 Cuma 20:02
Beşiktaş kafilesi Adana’da

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Adanaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Adana’ya geldi.
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla saat 19.00’da Adana Havalimanı’na gelen siyah-beyazlı ekibi, taraftarları karşıladı. Takımları lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, takım otobüsünün önünde meşaleler yaktı. Futbolcuları taşıyan otobüs taraftarlar nedeniyle uzun süre havalimanı önünden ayrılamadı. Taraftarlar futbolcuları görmek için izdihama neden oldu. İzdiham nedeniyle polis ile taraftarlar arasında kısa süreli arbede yaşandı. Otobüs taraftarlar yüzünden güçlükle ilerleyerek havalimanından çıkıp konaklayacağı otele gitti.
Adanaspor-Beşiktaş maçı, yarın saat 19.00’da, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.
 

Son Güncelleme: 18.11.2016 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287