Çaykur Rizespor sezona sıkı hazırlanıyor

Çaykur Rizespor sezon hazırlıklarını evinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile sürdürdü. Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor günü tek akşam idmanı ile tamamladı. Teknik Direktör Hikmet...

banner279
09 Ağustos 2016 Salı 20:21
Çaykur Rizespor sezona sıkı hazırlanıyor

Çaykur Rizespor sezon hazırlıklarını evinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile sürdürdü.
Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor günü tek akşam idmanı ile tamamladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetimindeki idmana tüm futbolcular katıldı. Sakatlıkları süren Kweuke, Volkan ve Muhammet takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalıştı.
Akşam idmanı öncesi cezası devam eden Kaleci İtandje’nin Teknik Direktör Hikmet Karaman ve bazı yöneticiler ile bir araya geldiği öğrenildi. Karşılıklı gerçekleşen görüşmede İtandje’nin durumu hakkında bir karar çıkmazken İtandje’nin takımda devam edip etmeyeceğinin yarın kesinlik kazanacağı öğrenildi. İtandje sezon hazırlıkları başladığında takıma katılmamış 15 gün gecikmeli olarak Avusturya kampına katılmak istediğinde ise Karaman tarafından kabul edilmeyerek Rize’ye gönderilmişti.
(İHA)

Son Güncelleme: 10.08.2016 02:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287