Chapecoense kalecisi futbolu bıraktı

Chapecoense’nin kadroya alınmayıp maça götürülmeyen kalecisi Nivaldo, futbolu bıraktığını açıkladı. Chapecoense’li futbolcuların da hayatını kaybettiği Kolombiya’daki uçak kazasının etkileri sürüyor. Copa Sudamerica final ilk...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 11:02
Chapecoense kalecisi futbolu bıraktı

Chapecoense’nin kadroya alınmayıp maça götürülmeyen kalecisi Nivaldo, futbolu bıraktığını açıkladı.


Chapecoense’li futbolcuların da hayatını kaybettiği Kolombiya’daki uçak kazasının etkileri sürüyor. Copa Sudamerica final ilk maçında kadroda yer almayan futbolculardan olan kaleci Nivaldo, futbolu bıraktığını açıkladı. Düzenlendiği basın toplantısında gözyaşları içerisinde futbol yaşamını sonlandırdığını açıklayan 42 yaşındaki Nivaldo, "Hayatta her şeyin bir nedeni var. Pazar günü Palmeiras’a gitmedim. Çünkü Atletico Minerio’ya karşı 300. maçımı oynamak istiyordum. Takım o karşılaşmadan sonra Chapeco’ya dönmedi ve Sao Paulo’dan Medellin’e geçti. Teknik Direktör Caio, bu nedenle beni kadroya dahil etmedi" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287