Demokrasi Kupası’nda formalar kırmızı-beyaz

Perşembe gününe ertelenen 15 Temmuz Demokrasi Kupası’nda İzmir takımları ay-yıldızlı formalarla sahaya çıkacak, İzmir’den tüm Türkiye’ye birlik ve beraberlik mesajı yollanacak.İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı’nın...

banner279
09 Ağustos 2016 Salı 15:07
Demokrasi Kupası’nda formalar kırmızı-beyaz

Perşembe gününe ertelenen 15 Temmuz Demokrasi Kupası’nda İzmir takımları ay-yıldızlı formalarla sahaya çıkacak, İzmir’den tüm Türkiye’ye birlik ve beraberlik mesajı yollanacak.
İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı’nın (İZVAK) 10 Ağustos’ta düzenleyeceğini duyurduğu “15 Temmuz Demokrasi Kupası”, farklı bir formatla bir gün sonraya ertelendi.
İZVAK yönetimi; İzmir Valiliği, İzmir Emniyet Müdürlüğü ve kulüp yönetimlerinden gelen öneri ve istek üzerine, İzmir Valiliği’nde başkanlar düzeyinde bir toplantı yaparak turnuvaya yeni şeklini verdi. Yeni planlamaya göre 15 Temmuz Demokrasi Kupası’na katılacak Altay, Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka, 11 Ağustos Perşembe günü İzmir Atatürk Stadı’na 18 kişilik kadrolarla gelecek. Turnuvaya diğer İzmir takımları da davet edildi.
Dört teknik adam Serdar Sabuncu (Altay), Hüseyin Eroğlu (Altınordu), Okan Buruk (Göztepe), Soner Tolungüç (Karşıyaka) ve turnuvaya katılmak isteyen diğer kulüplerin teknik adamları, ellerindeki kadrodan 11’er kişilik 4 takım oluşturacak.

BİRLİK VE BERABERLİK ŞÖLENİ
“Kırmızı” ve Beyaz” takım adı verilecek ekipler, ay-yıldızlı milli takım formalarıyla İzmir Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de toplamda 90 dakikalık bir maç yapacak. İZVAK üyesi diğer İzmir kulüpleri de, dilerlerse bu karmaya oyuncu veya teknik adam vererek katılabilecek. Böylelikle 15 Temmuz Demokrasi Kupası, tam anlamıyla bir futbol, birlik ve beraberlik şölenine dönüşecek.
İZVAK Başkanı Ali Erten ve kulüp başkanları, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile makamında görüşerek yeni formül hakkında kendisini de bilgilendirdi. Kulüplerin olaya bu şekilde yaklaşmalarından çok memnun olan Uzunkaya, turnuvanın tam bir şölen havasında geçmesini diledi.
İZVAK Başkanı Ali Erten, hızlı karar alıp uygulayan kulüp başkanlarına teşekkür ederek, “Hepimiz, tarihi bir güne tanıklık edeceğiz. Öncü kent İzmir’den tüm ülkemize çok güzel bir mesaj verip, barış ve uzlaşı iklimine katkıda bulunacağız Bu mesajdaki sesimiz futbolseverler olacak. Tüm İzmirlileri, 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de İzmir Atatürk Stadı’na bekliyoruz” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 09.08.2016 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287