Ergin Ataman Galatasaray’ı seçti

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman’ın Milli Takımı görevini bıraktığını açıkladı.Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay,...

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 13:44
Ergin Ataman Galatasaray’ı seçti

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman’ın Milli Takımı görevini bıraktığını açıkladı.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, katıldığı bir televizyon programında A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank’ı çalıştıran Başantrenör Ergin Ataman’ın seçimini hangi yönde kullandığını açıkladı.
Harun Erdenay’ın Ergin Ataman açıklaması şöyle:
“Turgay Demirel, Ergin Ataman ile 3 senelik bir anlaşma yapmıştı. O anlaşma da şu anda bitti. Ben Ergin Hoca ile konuşmamda ‘Milli Takım antrenörünün sadece Milli Takım çalıştırması gerekiyor’ demiştim. Ergin Hoca ile son konuşmamızda o da bana Galatasaray’ı seçtiğini söyledi. Biz de hepimiz yolumuza bakacağız. Zaten Ergin Ataman’ın 10 gün içerisinde kontratı bitiyor. Büyük ihtimalle gelecek turnuvada başka bir hoca ile yolumuza devam edeceğiz.”
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287