Erkan Veyseloğlu Beşiktaş Sompo Japan’da

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Türk Telekom’da oynayan deneyimli basketbolcu Erkan Veyseloğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımın başına Ufuk Sarıca’yı...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 20:39
Erkan Veyseloğlu Beşiktaş Sompo Japan’da

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Türk Telekom’da oynayan deneyimli basketbolcu Erkan Veyseloğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Siyah-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımın başına Ufuk Sarıca’yı getiren Beşiktaş Sompo Japan, kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirdi. Kara Kartal, geçtiğimiz sezon Türk Telekom’da geçiren deneyimli basketbolcu Erkan Veyseloğlu’nu kadrosuna kattı. Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Veyseloğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
33 yaşındaki basketbolcu daha öncede Pertevniyal, Fenerbahçe, Anadolu Efes, Tuborg, Banvit, Erdemirspor, Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom’da forma giydi. Veyseloğlu ayrıca, 2004-2005, 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında Beşiktaş’ta mücadele etmişti.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 03:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280