Fatim Terim Tuzlaspor-24 Erzincanspor maçında

Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupasında Tuzlaspor ile 24 Erzincanspor arasındaki karşılaşmayı tribünden takip ediyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Tuzlaspor ile 24 Erzincanspor arasındaki karşılaşmayı...

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 12:56
Fatim Terim Tuzlaspor-24 Erzincanspor maçında

Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupasında Tuzlaspor ile 24 Erzincanspor arasındaki karşılaşmayı tribünden takip ediyor.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Tuzlaspor ile 24 Erzincanspor arasındaki karşılaşmayı tribünden seyrediyor. Tuzla Belediye Stadyumunda karşılaşan iki ekip arasındaki mücadele için Tuzla’ya gelen Terim, karşılaşmayı kulüp başkanlarıyla birlikte protokol tribününden takip ediyor. Terim’e tribüne çıktığı sırada taraftarlar da ilgi gösterdi.
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Tuzlaspor, evinde 24 Erzincanspor’u ağırlıyor. 12.00’de başlayan mücadele 0-0’lık eşitlikle devam ediyor.
 

Son Güncelleme: 30.11.2016 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287