Fenerbahçe için İstanbul’a geldi

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı oyuncu Jeremain Lens, İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertliler, İngiltere’nin Sunderland takımından kiralamak istediği Hollandalı futbolcu Jeremain Marciano Lens’i bu gece İstanbul’a...

banner279
30 Ağustos 2016 Salı 07:43
Fenerbahçe için İstanbul’a geldi

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı oyuncu Jeremain Lens, İstanbul’a geldi.
Sarı-lacivertliler, İngiltere’nin Sunderland takımından kiralamak istediği Hollandalı futbolcu Jeremain Marciano Lens’i bu gece İstanbul’a getirdi. Havalimanında kulüp yetkilerinin karşıladığı oyuncu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin futbolcusu olmak istediğini ifade etti. Teknik Direktör Dirk Advocaat ile görüştüğünü belirten 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, İstanbul’da olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "Son görüşmeleri bugün yapacağız. Umarım her şey yolunda gider ve Fenerbahçe’ye imza atarım" diye konuştu.
Fenerbahçe’nin sağlık kontrolünün ardından Hollandalı oyuncuyu 1 yıllık kiralık olarak renklerine bağlaması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de Sunderland formasıyla 20 maçta görev alan Lens, 20 maçta 3 gol atarken, 3 de asist yaptı.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.08.2016 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287