Fikret Orman'dan "Emre Mor" açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Emre Mor’la alakalı, "Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok" dedi.

banner279
29 Mart 2017 Çarşamba 17:15
Fikret Orman'dan  "Emre Mor" açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Emre Mor’la alakalı, "Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok" dedi.

Siyah-beyazlı kulübün bugün imzaladığı işbirliği anlaşmasının ardından Fikret Orman, Emre Mor transferiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Orman, milli futbolcu Emre Mor’un Beşiktaş’a transfer olacağı yönündeki haberlere ilişkin, "Ben de gazeteden okuyorum. Dortmund’a gitmeden bizim de beğendiğimiz bir oyuncuydu. Transferi için de uğraştık. Fakat Beşiktaş Kulübü dünyanın sayılı kulüplerinden ve Avrupa’nın ilk 16 takımı arasındayız. İnşallah ilk 8’e de gireceğiz. Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok. ’Emre Mor Beşiktaş’a geldi’ diye okuyoruz. Emre’yi biz istersek şartları ve uzun dönemi ile alakalı isteriz" diye konuştu.

MARCELO, NECİP VE OĞUZHAN

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Marcelo, Necip ve Oğuzhan’ın kontratlarını uzatacaklarını ifade ederek, "İlgilendiğimiz oyuncular da oluyor. Kontratsal oyuncularla zaten işimiz uzun süreli. Şu aşamada Marcelo’nun Necip ve Oğuzhan’ın kontratlarını uzatıyoruz. O aşamadayız. Çok fazla transfer yapmayı düşünmüyoruz. 1 ya da 2 transfer olacak. İlgilendiğimiz oyuncular var ama isim zikrettiğimiz zaman olmuyor. Baktığımız oyuncular var, yerli oyuncular da var beğendiğimiz. En iyi scout ekibiyle çalışmaktayız ve onlar bize devamlı beğendikleri oyuncuları raporluyorlar" dedi.

HABER 24

Son Güncelleme: 29.03.2017 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287