Galatasaray’da Gaziantepspor mesaisi başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki antrenmanda dün...

banner279
05 Aralık 2016 Pazartesi 13:58
Galatasaray’da Gaziantepspor mesaisi başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.


Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki antrenmanda dün Kasımpaşa ile yapılan maça ilk 11’de başlayan oyuncular, rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise antrenmanın ilk bölümünde ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın devam eden bölümünde ise 5’e 2 top kapma ve teknik pas çalışmaları üzerinde duruldu. Takımımız, ana bölümde ise dar alanda yüksek tempolu beşe beş dar alanda çift kale maç yaptı.
Galatasaray, Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek.

Son Güncelleme: 06.12.2016 02:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287