Gözde transfer idmana çıktı

Bursaspor’un Emre Mor’un eski takımı Nordsjaelland’dan kadrosuna kattığı kanat oyuncusu Joshua John, yeşil-beyazlı takımdaki ilk antrenmanına çıktı.Yeşil-beyazlı kulüp, teknik heyetin raporu doğrultusunda bir süredir görüşme halinde...

banner279
15 Ağustos 2016 Pazartesi 19:37
Gözde transfer idmana çıktı

Bursaspor’un Emre Mor’un eski takımı Nordsjaelland’dan kadrosuna kattığı kanat oyuncusu Joshua John, yeşil-beyazlı takımdaki ilk antrenmanına çıktı.
Yeşil-beyazlı kulüp, teknik heyetin raporu doğrultusunda bir süredir görüşme halinde olduğu Danimarka ekibi FC Nordsjaelland forması giyen kanat oyuncusu Joshua John’u kadrosuna katmıştı. Alman ekibi Borussia Dortmund’a transfer olan milli yıldız Emre Mor’un eski takımı Nordsjaelland forması giyen 27 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağlanırken, Hollandalı oyuncu takımla birlikteki ilk antrenmanına da çıktı. Ligin ilk haftasında oynanacak Adanaspor maçının hazırlıklarına dün başlayan yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi Joshua, takım arkadaşlarıyla tanıştı.

Danimarka’da yılın oyuncusu seçildi
2013-2014 sezonunda Danimarka’da yılın kanat oyuncusu seçilen Joshua John, geçtiğimiz yıl Danimarka liginde çıktığı 23 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı. 2012-2013 sezonunda Danimarka ekibiyle Şampiyonlar Ligi deneyimi de yaşayan John, İngiliz ekibi Chelsea’ye karşı gol sevinci yaşamıştı. Hollandalı oyuncu, daha önce Twente ve Sparta Rotterdam formaları da giydi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.08.2016 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287