Hangi isim futboldan 6 ay men edildi?

Trabzonspor ile sözleşmesini haksız nedenden dolayı fesh eden Özer Hurmacı, futboldan 6 ay men edildi.

banner279
02 Kasım 2017 Perşembe 19:19
Hangi isim futboldan 6 ay men edildi?

Osmanlıspor'da forma giyen Özer Hurmacı, Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm kurulu tarafından 6 ay futboldan men edildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, profesyonel futbolcu Özer Hurmacı'nın şirketimizle olan sözleşmesini haksız nedenle feshettiğine, oyuncu tarafından talep edilen 6,4 milyon lira fesih tazminatının reddine ve futbolcunun 6 ay süre ile tüm müsabakalardan men edilmesine karar vermiştir." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Özer Hurmacı'nın 24 Ağustos 2016 tarihinde kulübe ulaşan ihtarname ile 31 Mayıs 2018'de bitecek sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıklamıştı.

Bordo-mavili kulüp, daha sonra Özer Hurmacı'nın sözleşmesini haksız bir şekilde feshettiği gerekçesiyle TFF'ye başvurmuştu.

Özer Hurmacı, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Teleset Mobilya Akhisarspor'da forma giymiş, bu sezon başında da Osmanlıspor ile anlaşmıştı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287