Hatay Büyükşehir Belediyespor, Fransız temsilciye yenildi

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu’nda Hatay Büyükşehir Belediyespor, konuk ettiği Fransız temsilcisi ESBVA-LM’ye 81-76 mağlup oldu. Her iki takımın oyuncularının da hızlı başladığı karşılaşmanın ilk periyodu, Hatay Büyükşehir Belediyespor’un...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 20:51
Hatay Büyükşehir Belediyespor, Fransız temsilciye yenildi
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu’nda Hatay Büyükşehir Belediyespor, konuk ettiği Fransız temsilcisi ESBVA-LM’ye 81-76 mağlup oldu.
Her iki takımın oyuncularının da hızlı başladığı karşılaşmanın ilk periyodu, Hatay Büyükşehir Belediyespor’un 20-25 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci çeyrekte üstünlüğünü koruyan Hatay ekibi, rakibinin ataklarına rağmen soyunma odasına tek sayı farkla (43-42) önde gitti.
Üçüncü periyodun 5. dakikasından sonra oyunun kontrolünü rakibine kaptıran Hatay Büyükşehir Belediyespor, rakip takımın oyuncusu Ayayi’nin attığı üçlükle 49-48 geriye düştü. Kontrolü tekrar ele geçirmeye çalışan Hatay Büyükşehir Belediyespor, son periyoda, etkili hücumlarına rağmen 62-60 geride girdi. Final periyodunun ilk dakikalarından itibaren rakibi karşısında tekrar üstünlük kurmaya çalışan Hatay ekibi, bu periyodun 4. dakikasında rakibinin yaptığı hücumları sayıya çevirmesiyle 73-66 geriye düştü. Oldukça çekişmeleri geçen final periyodunda Hatay Büyükşehir Belediyespor, son dakika içindeki hücumlardan da eli boş dönünce karşılaşmayı ESBVA-LM 81-76 kazandı.
Hatay Büyükşehir Belediyespor’da 5 faulle oyun dışı kalan Marina Baş’ın 19 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. ESBVA-LM’de 15 sayı kaydeden Iagupova, takımının en skorer ismi oldu.
Hatay Büyükşehir Belediyespor, 7 Aralık Çarşamba günü Polonya ekibi CCC Polkowice’ye konuk olacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287