Marcus Denmon Gaziantep Basketbol’da

Spor Toto Basketbol ekiplerinden Gaziantep Basketbol ABD’li skorer guard Marcus Denmon’ı kadrosuna kattı. Gaziantep Basketbol bir süredir temas halinde olduğu oyunculardan Marcus Denmon ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon...

banner279
27 Eylül 2016 Salı 12:52
Marcus Denmon Gaziantep Basketbol’da
Spor Toto Basketbol ekiplerinden Gaziantep Basketbol ABD’li skorer guard Marcus Denmon’ı kadrosuna kattı. Gaziantep Basketbol bir süredir temas halinde olduğu oyunculardan Marcus Denmon ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon da Türkiye’de forma giyen başarılı oyuncu Marcus Denmon sezonu 15,3 sayı 3,6 ribaund 1,7 asist ortalaması ile tamamlamıştı.

1990 doğumlu olan Denmon, 2013-2014 sezonunda Türkiye’de Tofaş takımında forma giydi. Başarılı oyuncu daha sonra İtalya’nın New Basket Brindisi takımına transfer oldu. Burada beklentilerin uzağında bir performans sergileyen ABD’li oyuncu 2015-2016 sezonunda yine Türkiye’ye geldi. Türkiye basketbolunu daha önce de bildiği için İstanbul Büyükşehir Belediye’den gelen teklifi değerlendiren oyuncu, turuncu-beyaz ekipte başarılı performansı sonrası Gaziantep Basketbol ekibinin ilgi odağı oldu. Başarılı oyuncu Gaziantep ekibi ile uzun süren görüşmelerin ardından kırmızı-siyahlı ekiple sezon sonuna kadar anlaştı.
(İHA)

Son Güncelleme: 27.09.2016 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287