Medipol Başakşehir’in konuğu Gaziantepspor

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Gaziantepspor’u konuk edecek. Yarın oynanacak karşılaşmayla iki takım ligde 18. kez karşı karşıya gelecek.

banner279
17 Şubat 2017 Cuma 11:17
Medipol Başakşehir’in konuğu Gaziantepspor

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Gaziantepspor’u konuk edecek. Yarın oynanacak karşılaşmayla iki takım ligde 18. kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’in 21. haftasında Medipol Başakşehir, yarın saat 16.00’da evinde Gaziantepspor ile mücadele edecek. Turuncu-lacivertli takım, 12 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 6 beraberlik sonucu topladığı 42 puanla 2. sırada yer alırken, bir maç eksiği bulunan Gaziantepspor ise 4 galibiyet, 13 mağlubiyet, 2 beraberlikle ligin son sırasında bulunuyor.

LİGDE 18. RANDEVU

İki takım daha önce ligde 17 kez karşılaştı. Bu maçlarda Medipol Başakşehir 8 galibiyet alırken, Gaziantepspor ise rakibini 6 defa mağlup etme başarısı gösterdi. 3 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Gaziantepspor, ligde Başakşehir ile oynadığı son 5 maçta galip gelemedi. Kırmızı-siyahlılar bu mücadelelerde sadece 1 gol atabildi.

BAŞAKŞEHİR EVİNDE KAYBETMİYOR

Süper Lig’de oynadığı son üç maçın ikisini kaybeden İstanbul ekibi, evinde oynadığı son 15 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Turuncu-lacivertli ekip, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığı son 3 maçta da kalesini gole kapamayı başardı. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu mücadelelerde rakip ağlara ise 6 gol bıraktı.

ADEBAYOR KADRODA YOK

Devre arası transfer döneminde kadroya dahil edilen Emmanuel Adebayor, sakatlığından dolayı Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek. Togolu golcünün yanı sıra sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Hakan Özmert ve Stefano Napoleoni de takımdaki yerini alamayacak.

DÜDÜK ALPER ULUSOY’DA

Yarın saat 16.00’da 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Ali Saygın Ögel yapacak.

Son Güncelleme: 17.02.2017 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287