“Oyunun kopmasına izin vermedik”

Muratbey Uşak karşısında farkın 17 sayıdan 25’lere çıkmasına izin vermediklerini ve oyunun kopmamasını sağladıklarını söyleyen David Blatt, “Paniğe kapılmadan işimizi yaptık ve kazandık” dedi.

banner279
27 Mart 2017 Pazartesi 22:12
“Oyunun kopmasına izin vermedik”

Muratbey Uşak karşısında farkın 17 sayıdan 25’lere çıkmasına izin vermediklerini ve oyunun kopmamasını sağladıklarını söyleyen David Blatt, “Paniğe kapılmadan işimizi yaptık ve kazandık” dedi.

Muratbey Uşak karşısında ilk yarıda zorlanan ancak ikinci yarıdaki oyunuyla karşılaşmayı kazanan Darüşşafaka Doğuş’ta Başantrenör David Blatt, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, Euroleague maçı sonrasında tipik bir maç olduğunu söylerken, “Biraz yorgunduk ve sahada keskin değildik. Böyle bir takvimde çok yapabileceğiniz bir şey yok. 2 maçlık oyundan çıkınca böyle bir durum ortaya çıkıyor. Euroleague’de kendi kaderimizi belirleme durumundayız. Bunun için çok çok çalıştık. Böyle de devam edeceğiz. Bugün oyunun 2. çeyreğin sonu çok önemliydi. Fark 17’den 25’e çıkabilirdi ancak biz buna izin vermeyip farkı 9’a indirdik” ifadelerini kullandı.

“ZOR GEÇTİ ANCAK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET OLDU”

Darüşşafaka’nın başarılı oyuncusu Zizic karşılaşma sonunda iyi oynayarak kazandıklarını söyledi. Zizic, özellikle ikinci yarıda iyi bir reaksiyon gösterdiklerini ifade ederek, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Darüşşafaka Doğuş’un galibiyetinde önemli bir pay sahibi olan Zizic, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında zor bir maçı geride bıraktıklarını söyleyerek, “İlk yarıda rakibimiz farklı şekilde öne geçti ama ikinci yarıda daha iyi şekilde oynadık. Yüksek skora ulaşan bir takımla oynadık. Böyle olunca savunmadan başka çıkış yolunuz olamaz. Biz de savunmada iyiydik ve bu şekilde başardık. Bireysel olarak benim için ortalama bir maçtı. Sayılar attım ama takım arkadaşlarım boş şutları bularak kazanmamızı sağladılar” ifadelerini kullandı.

MURATBEY UŞAK SPORTİF CEPHESİ

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, Darüşşafaka Doğuş karşısında takımının çok iyi oynadığını belirterek, “Sahada yapılması gerekenleri yaptık. Artık Galatasaray mücadelesine odaklanacağız” dedi.

Karşılaşma sonrasında basın toplantısında konuşan Bulkaz, “Sert bir maç oldu. İyi hazırlandığımız bir haftada çok net oynayıp önde götürdüğümüz bir maçı kaybettik. Darüşşafaka büyük takım, hakemler gibi bahanelere sığınmamak gerekir. Oyuncularım çok iyi oynadı. Galatasaray maçına hazırlanıp evimizde kazanacağız. Bizim için her maç önemli. Kazandığımız sürece diğer maçların önemi kalmayacak. Galatasaray maçını, Banvit maçını kazanırız. Bizim için artık her maç final. Evimizde özellikle her maçı kazanırız” ifadelerini kullandı.

Ozan Bulkaz’la birlikte basın toplantısına katılan Berkay Candan da maça çok iyi başladıklarını belirterek, “Bu maça iyi hazırlanmıştık. İlk yarıda iyi de oynadık ancak ikinci yarıda momentumu rakibe verdik. Önümüzde Galatasaray maçı var. Ona en iyi şekilde hazırlanacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER 24

Son Güncelleme: 27.03.2017 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287