Trabzonspor Nevzat Aydın ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ile yollar ayrıldı. Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Başkan Yardımcımız Nevzat Aydın, daha önce Başkanımız, Teknik Direktörümüz ve scout ekibimiz ile beraber...

banner279
02 Aralık 2016 Cuma 20:13
Trabzonspor Nevzat Aydın ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ile yollar ayrıldı.


Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Başkan Yardımcımız Nevzat Aydın, daha önce Başkanımız, Teknik Direktörümüz ve scout ekibimiz ile beraber yürüttüğü futbolla ilgili görevlerinden ayrılmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu yoğun gayretler nedeniyle Başkan Yardımcımız Nevzat Aydın’a çok teşekkür ederiz. Yeni görev dağılımında kulübümüze başka alanlarda katkı sağlamaya devam edecektir. Ayrıca scout ekibimizin sayısında düzenlenme yapılarak 4 kişilik bir grup halinde planlamaya gidilmiştir. Ekip ihtiyaç ve şartlara göre daraltılıp çoğaltılabilecektir. Bundan sonraki süreçte futbolla ilgili kararlar başkan, teknik direktör ve scout ekibi tarafından sevk ve idare edilecektir" denildi.
 

Son Güncelleme: 02.12.2016 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287