Trabzonsporlu taraftarlar Merter’de toplandı

Deplasman yasağının kalkmasının ardından Galatasaray-Trabzonspor maçına gidecek olan bordo-mavili taraftarlar Merter’de toplandı. Takımlarına destek veren taraftarlar, tribünlere de Yenikapı ruhunu yansıtacaklarını söyledi. Türk Telekom...

banner279
22 Ekim 2016 Cumartesi 16:55
Trabzonsporlu taraftarlar Merter’de toplandı
Deplasman yasağının kalkmasının ardından Galatasaray-Trabzonspor maçına gidecek olan bordo-mavili taraftarlar Merter’de toplandı. Takımlarına destek veren taraftarlar, tribünlere de Yenikapı ruhunu yansıtacaklarını söyledi.
Türk Telekom Arena’da saat 19.00’da başlayacak Galatasaray - Trabzon maçına saatler kala Trabzonspor taraftarları Merter’de toplandı.
Yaklaşık 400 kişilik taraftar grubu takımlarına destek vermek için sık sık tezahüratlarda bulundu. Bazı taraftarların ise güvenlik önlemi alan polis ekiplerine su ve poğaça ikram ettiği görüldü.
Trabzon’dan gelen bir taraftar, “Maç için Trabzon’dan geldik. Burada çok güzel atmosfer var. İstanbul 5 yıl aradan sonra taraftar görecek.
Biz Yenikapı ruhunu her zaman yaşatıyoruz. Biz bugün İstanbul’a maçı almaya geldik” dedi.
5 yıldır süren deplasman yasağının kalkmasından memnun olduklarını söyleyen bir kadın taraftar ise, ”Maçtan çok ümitliyim. İnşallah güzel bir galibiyet ile evimize döneriz. Deplasman yasağının kalkmasından çok mutluyum. Umarım kavgasız bir şekilde maçı izleriz. Yenikapı ruhunu yaşarız” ifadelerini kullandı.
Taraftarlar kendilerine tahsis edilen otobüslerle Türk Telekom Arena stadına gidecek.
(İHA)

Son Güncelleme: 22.10.2016 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287