"Türk oyuncuları sevmiyordu"

Adanaspor’un başarılı oyuncusu Emre Uğur Uruç, eski hocalarının soğuk bir insan olduğunu belirterek, “Özellikle Türk oyuncuları fazla sevmiyordu, bunu açıkça söyleyebilirim" dedi.

banner279
05 Ocak 2017 Perşembe 13:01
"Türk oyuncuları sevmiyordu"

Adanaspor’un başarılı oyuncusu Emre Uğur Uruç, eski hocalarının soğuk bir insan olduğunu belirterek, “Özellikle Türk oyuncuları fazla sevmiyordu, bunu açıkça söyleyebilirim" dedi.

Antalya Belek’de kamp hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’da ikinci yarı öncesi antrenmanlar devam ediyor. Bugün Adana ekibinin futbolcusu Emre Uğur Uruç antrenmanın ardından İHA’ya özel açıklamalarda bulundu.

"İNŞALLAH İKİNCİ DEVRE DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Genç futbolcu, "Sezona çok iyi başlamıştık ancak bazı talihsiz sebeplerden dolayı çok boş puanlar kaybettik. Bu kadar kötü gideceğimizi biz bile beklemiyorduk. Oysa ki iyi bir takımız. İyi oynayıp puan alamıyorduk ve bunun içinde şanssızlığımız da var, hakem hataları da var. Hocalarımızın yanlış kararları da var ama bundan sonra yükselişe geçeceğimizden eminim. Çünkü şu anda iyi bir hocamız ve iyi bir ekibimiz var. İnşallah ikinci devre daha iyi olacağız" diye konuştu.

"TÜRK OYUNCULARI SEVMİYORDU"

Eski hocaları Jurcic hakkında değerlendirmede bulunan Emre, "Biraz ikliminden dolayı mı, ya da başka birşeyden mi ülkesinden dolayı mı, Jurcic soğuk bir insandı. ÖZellikle Türk oyuncuları fazla sevmiyordu, bunu açıkca söyleyebilirim" diye konuştu.

"LEVENT HOCA BİZİM İÇİN BİR ŞANS"

Teknik Direktörleri Levent Şahin’den övgüyle bahseden Emre Uğur Uruç, "En önemli özelliği Levent hocamızın Türk olması. Arda kimse çevirmeden direk konuşuyor olmamız bizim için büyük avantaj. Jurcic ile öyle değildi ve her zaman aramızda bir mesafe vardı. Genellikle yabancı oyunculara bizden daha sıcak davranıyordu. Şu anda Levent hoca bizim için bir şans. Hem milli takımdaki görevine devam ediyor hem de genç oyuncuları da çok seviyor. Bizde hocamızı çok beğeniyoruz ve inşallah bizim için hayırlısı olur" açıklamalarında bulundu.

"TRABZON MAÇINDAN SONRAKİ HATA ARTIK BARDAĞI TAŞIRDI"

Hakem hatalarından çok çektiklerini aktaran genç futbolcu, "Biliyoruz onlarda insan bile bile yapmıyor ama bariz pozisyonlarda penaltılarımızı kartlarımızı vermediler. Özellikle Konya maçında benim bir pozisyonum vardı bariz penaltıydı hakem vermedi. 1-0 yeniliyorduk ve 1-1 olsaydı Konya’da 1 puan bizim işçin iyiydi. Ondan önce de hakemlerle alakalı kulüpten bir açıklama yapılmadı ama Trabzon maçından sonraki hata artık bardağı taşırdı. Ondan sonra kulübün bir isyanı oldu ancak bu isyanın da haklı bir isyan olduğunu düşünüyorum. Buna dur demeliydik artık. ama o maçtan sonra dikkat ediyoruz kolay kolay büyük bir hakem hatası olmadı inşallah bundan sonra daha çok dikkat ederler diye düşünüyorum" dedi.

"BÜYÜK TAKIMLARA TRANSFER OLMAK İSTİYORUM"

Kariyer hedefleri hakkında konuşan Adanaspor’un başarılı futbolcusu Emre Uğur Uruç, "Bu sezona kampta çok iyi hazırlanıyordum. Ancak sezon başında kampta ayağım kırıldı. BEni 2 ay geriye attı ama inşallah düzenli oynayıp, Adanaspor’dan sonra büyük takımlara transfer olmak istiyorum. Hedefim 4 büyük takımdan birinde oynamak" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Son Güncelleme: 05.01.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287